Monday, 28 February 2011

SEMARAK REVO FIESTA-

sedih rasanye coz revo fiesta dah tamat....
harap dapat diadakan lagi pada masa-masa akan datang....

APE-APE PUN I'M HAPPY COZ I GOT SECOND PLACE IN SEMARAK REVO FIESTA
ALHAMDULILLAH... syukur sangat-sangat..
walaupun ni first time join blog competition..
tak sangka boleh menang second place...



BALIK KEPADA REVO FIESTA
walaupun competition dah tamat.. nak juga tulis...
this is special edition...

JOM REVIEW BALIK ABOUT REVO FIESTA


MALAM PENUTUP REVO FIESTA
semua di atas adalah orang penting dalam menjayakan REVO FIESTA



ucapan tahniah dari Dato VC 


aktiviti sepanjang revo fiesta..

antara aktiviti-aktiviti sepanjang revo fiesta
karnival jualan beting street
banyak gerai dibuka..macam-macam ada jual kat sini


F.O.C.A
tanam pokok banyak-banyak nanti dapat udara segar
memang la kat beting ni dah banyak pokok, maklum la dekat dengan hutan
tapi kita kena juga tanam pokok kat kawasan kolej
coz ia dapat cantikkan persekitaran


PILAH HOUR
argg gelapnye.. nape?
kan kita tutup lampu 2 jam, gelap la...


jadilah pengguna bijak
tahu hak anda sebagai pengguna.


best ni... rahsia konspirasi....
kuatkan iman anda supaya tidak mudah terpengaruh
dengan kanspirasi ini...


fashion


ni la sebabnya banyak post pasal revo fiesta ni..
blog compitition
sebanyak 22 blog menyertai...
maklum la hadiahnya menarik


BANYAK LAGI AKTIVITI SEBENARNYA
untuk lebih banyak gambar tenteng REVO FIESTA
LIHAT DI FACEBOOK REVOFIESTA
dan FACEBOOK MPP UiTM NEGERI SEMBILAN

facebook revo fiesta



akan tetap diingati...
HARAP AKAN DIADAKAN LAGI PADA MASA AKAN DATANG

No comments:

Post a Comment

world time...